Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, mutare surpriză! Pe cine a contactat pentru postul de antrenor pentru FCSB

Gigi Becali, mutare surpriză! Pe cine a contactat pentru postul de antrenor pentru FCSB

Gigi Becali, mutare surpriză! Pe cine a contactat pentru postul de antrenor pentru FCSB
Sursa foto: Foto. Agerpres
14 Mai 2017   •   21:13

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, duminică, că l-a contactat pe Nicolae Dică să preia postul de antrenor în cazul în care Laurenţiu Reghecampf va pleca şi a precizat că discuţiile sunt într-un stadiu avansat.

"Discuţiile cu Nicolae Dică sunt într-un stadiu avansat. Laurenţiu Reghecampf mi-a spus că vine mâine (n.r. - luni) să vorbească cu mine. Are o ofertă de 2,6 milioane, plus bonusuri cu care ajunge la 4 milioane pe an. El ar vrea să plece, dar mi-a zis să-i dau şi eu un sfat. Ce sfat îi pot da dacă ia atâţia bani? Primul la care m-am gândit a fost Dică, apoi am vorbit cu el în mare. Ne-am întâlnit şi el este de acord să vină la noi. Dică şi Mihai Stoica sunt împreună acum pentru a rezolva problema cu licenţa, pentru că Dică nu are licenţă în acest moment. Mihai Stoica a propus această variantă, iar eu am acceptat. Cu Dan Petrescu nu am vorbit. Dacă mâine mă înţeleg cu Reghecampf în vederea plecării sale, urmează să semnăm cu Dică. Exclud să rămână Reghecampf pentru că eu cred că el a semnat deja şi acum doar se alintă", a spus Becali la Digisport.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Nicolae Dica FCSB
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close