Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali nu a glumit. L-a dat afară de la FCSB!

Gigi Becali nu a glumit. L-a dat afară de la FCSB!

Gigi Becali nu a glumit. L-a dat afară de la FCSB!
11 Iun 2018   •   09:15

De la vizita medicală făcută de FCSB a lipsit Denis Alibec. Gigi Becali nu a glumit astfel când a venit vorba de atacantul de 27 de ani.

Alibec nu a fost oprit în lotul cu care Nicolae Dică va ataca sezonul viitor. Cel mai probabil, vârful venit de la Astra pentru două milioane de euro va pleca la prima ofertă tentantă pe care Becali o va primi pentru el.

”Alibec va pleca, dacă va avea ofertă. Relația meu cu el nu va mai fi, pentru că Alibec nu o să mai fie în lot. Am citit ce s-a scris despre mine și el, multe minciuni. Avantajul este că jucătorii au fost martori. Nu mi-a spus că sunt o ’pușcărie de antrenor’ (n.r. - râde). Și dacă-mi spunea așa, nu mă supăram, pentru că știu cum vede el fotbalul și știam că nu este adevărat.

Dar, el mi-a spus că din cauza mea nu reușește să marcheze. Și atunci i-am spus și eu că dacă din cauza mea nu poate marca, atunci nu va mai juca. Mai erau două etape, m-am enervat. Dacă un jucător cu 25 de meciuri în Liga 1 și cu un singur gol dă vina pe antrenor, eu ce să mai zic?”, a spus Dică, prezent în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

În acest moment, Alibec este pus pe lista de transferuri, iar patronul speră să-şi recupereze cele două milioane plătite Astrei Giurgiu pentru transfer:

"Pe Alibec uitaţi-l. Cu el s-a greşit de la început. Vina este a mea. El vocifera la antrenamente, eu l-am pus căpitan. I-am permis prea multe şi a împins echipa unde nu trebuie. De acum, la Steaua va fi disciplină de fier! Alibec, la revedere. El se va antrena separat cu preparatorul, dacă nu e transferat", explica Becali pe 20 mai, la Digi Sport.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close