Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali promite că va pune gazon nou pe Arena Naţională: Cum să nu poţi să pui un gazon, o iarbă?

Gigi Becali promite că va pune gazon nou pe Arena Naţională: Cum să nu poţi să pui un gazon, o iarbă?

Gigi Becali promite că va pune gazon nou pe Arena Naţională: Cum să nu poţi să pui un gazon, o iarbă?
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    07 Sep 2011   •   19:13

Finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va aduce un gazon nou pe Arena Naţională.

Omul de afacer a vorbit despre noul stadion din Bucureşti, afirmând că nu există în lume un stadion mai frumos, însă ceea ce s-a întâmplat cu gazonul în timpul meciului România - Franţa de marţi, este ruşinos.

"Când oamenii merg pe Lună, când oamenii fac fel de fel de invenţii(...) cum să nu poţi să pui un gazon, o iarbă? Că aia ştiu de când păşteam oile pe iarbă" a exclamat Gigi Becali. Acesta s-a angajat ca până în data de 15 septembrie, când Steaua va disputa primul meci din Europa League, să rezolve situaţia gazonului.

În timpul meciului din preliminariile Campionatului European, gazonul Arenei Naţionale care a cedat la doar cateva minute dupa fluierul de start. Presa franceză a criticat dur starea gazonului. Jurnaliştii francezi au asemănat terenul cu un câmp de cartofi sau o grădină plină de muşuroaie de cârtiţă.

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close