Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Rădoi nu mai pleacă de la Steaua!

Gigi Becali: Rădoi nu mai pleacă de la Steaua!

Gigi Becali: Rădoi nu mai pleacă de la Steaua!
02 Ian 2009   •   14:22

Un nou episod al telenovelei plecării lui Mirel Rădoi de la Steaua pare să se fi încheiat. Patronul formaţiei din Ghencea, Gigi Becali, a afirmat că fundaşul de 27 de ani nu va părăsi Steaua nici în această iarnă. "Rădoi nu mai pleacă de la Steaua, unde să plece?", a declarat Becali.
În acelaşi context, fostul antrenor al Stelei, Gică Hagi, a considerat că este păcat că Rădoi nu a apucat să joace la un nivel foarte ridicat până acum. "Mirel Rădoi este un jucător foarte valoros, care ar face faţă oriunde. E un jucător foarte bun, dotat cu foarte multe calităţi. Păcat că a ajuns la o vârstă şi nu a apucat să joace la un nivel foarte ridicat", a spus Gică Hagi la GSp TV.
Rădoi a ajuns la Steaua în vara anului 2000, de la Extensiv Craiova, pentru suma de 100.000 de dolari. Debutul său într-un meci oficial în tricoul roş-albastru s-a produs în etapa inaugurală a sezonului 2000-2001, când Steaua a întâlnit pe FC Bacău. Scorul final a fost 4-3 pentru gazde, Rădoi izbutind să marcheze chiar la debut.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close