Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali, somat în Ajunul Anului Nou. ”Îl vom executa silit"

Gigi Becali, somat în Ajunul Anului Nou. ”Îl vom executa silit"

Gigi Becali, somat în Ajunul Anului Nou. ”Îl vom executa silit"
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Dec 2016   •   11:10

Juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, locotonent-colonelul Florin Talpan, l-a somat pe Gigi Becali să schimbe de urgenţă numele echipei pe care o deţine, scrie adevarul.ro.

Talpan susţine că sentinţa Comisiei de Apel este definitivă şi trebuie pusă în aplicare imediat. De asemenea, Florin Talpan i-a dat replica comandantului interimar al CSA Steaua, Cristian Petrea, în cadrul unui comunicat de presă:

"Referitor la declaratia din data de 23 decembrie 2016 a comandantului interimar, al CSA Steaua Bucuresti, privind decizia Curtii de Apel Bucuresti pronuntata la data de 21 decembrie 2016 cum ca nu ar fi definitiva si irevocabila tin sa precizez urmatoarele: Din pacate dl. Comandant interimar nu are pregatire juridica, dumnealui facand afirmatii eronate, care induc in eroare presa, opinia publica si suporterii care imi cer lamuriri. Conform Noului Cod de Procedura Civila, nu mai exista sentinte "definitive si irevocabile" ci exista doar sentinte definitive. Hotararea cu nr. 989, pronuntata la data de 21.12.2016 de catre Curtea de Apel Bucuresti, este o hotarare definitiva si executorie care trebuie si poate fi pusa in aplicare. Sentintele definitive pot fi atacate cu o cale extraordinara de atac printre care si recursul, doar daca sunt indeplinite anumite conditii prevazute de Codul de Procedura Civila. Recursul este o cale de atac ce nu suspenda executarea sentintei definitive si executorie pronuntate de catre Curtea de Apel Bucuresti.

De aceea, in cazul in care decizia Curtii de Apel Bucuresti nu va fi respectata, eu ca si reprezentant conventional al Clubului Sportiv al Armatei "STEAUA BUCURESTI, o voi pune in aplicare prin executare in mod silit.

Conform Hotararii cu nr 989/21.12.2016 atat Oficiul National al Registrului Comertului cat si SC FCSB S.A. vor fi obligati "sa radieze elementele "STEAUA BUCURESTI" din cuprinsul denumirii comerciale." respectiv sa nu le mai foloseasca, in caz contrar, ca si reprezentant conventional voi apela la rigorile si prevederile legii. Daca pana in prezent, FRF si LPF, au dat dovada de rea credinta si nu au dorit sa puna in aplicare decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitiecu nr 3425/3.12.2014 si decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie cu nr 1119/24.04.2015, acum in schimb vor fi obligate sa puna in aplicare decizia Curtii de Apel Bucuresti cu nr. 989/21.12.2016 deoarece nu mai exista societatea cu numele SC Fotbal Club Steaua Bucuresti S.A., ONRC fiind obligata la efectuarea radierii elementelor "Steaua Bucuresti" din cuprinsul denumirii comerciale. Mai mult decat atat, se vor face culpabili de nerespectarea unor Hotarari judecatoresti.

Nu cred ca reprezentantii FRF si LPF sau reprezentantii ONRC doresc sa li se atraga raspunderea penala.”

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close