Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali: Steaua e "ucigătoare" cu Tănase şi Emeghara în teren. Spulberăm tot

Gigi Becali: Steaua e "ucigătoare" cu Tănase şi Emeghara în teren. Spulberăm tot

Gigi Becali: Steaua e "ucigătoare" cu Tănase şi Emeghara în teren. Spulberăm tot
Sursa foto: gigi becali
25 Mar 2010   •   15:59

Patronul Stelei are o părere excepţională despre echipa sa, mai ales după revenirea jucătorilor Ifeanyi Emeghara şi Cristi Tănase. Becali nu se aşteaptă ca Steaua să aibă vreo problemă în partida din acest week-end cu Pandurii şi consideră că jocul echipei îi va încânta de acum înainte pe fani.
"Nu ai cum să ai emoţii cu Pandurii. La ora asta deja paşi greşiţi nu mai ai voie sã faci. Sunt doi jucători pe care îi aştept de mult şi care vor rafina jocul Stelei. Jocul Stelei va încânta ochiul. E un Emeghara şi un Tãnase. Va fi o încântare, combinaţii, cu Stancu, cu Kapetanos. De când au revenit Tănase şi Emeghara suntem ucigători. Spulberăm tot", a declarat latifundiarul din Pipera, potrivit Mediafax.
Finanţatorul din Ghencea a continuat cu laudele la adresa nigerianului Emeghara, pe care îl vede mai mult ca artist decât ca fotbalist.
"Cel mai mult îmi place de Emeghara. Când joacă fotbal face artă, picteazã. Când e mingea pe partea lui nu îmi fac griji. Chiar dacă îl depăşeşte, vine din spate, o recuperează. N-are cum să treacă de el. Când are mingea zici că dansează, cântă cu mingea. Să nu-l deochi. Ca să ajungi să zici de un fundaş că îţi place, ce să mai, înseamnă că e fotbalist", a continuat europarlamentarul.
Becali a infirmat vehement zvonurile potrivit cărora i-ar face echipa lui Mihai Stoichiţă şi spune că nici măcar nu poate să facă acest lucru, din moment ce echipa este stabilită după ce el se întâlneşte cu antrenorul.
"Nu ştiu de ce se spune că îi fac eu echipa lui Stoichiţă. Eu cu Stoichiţă mă întâlnesc cu două ore înainte de meci. Doar nu face echipa cu două ore înainte de meci. Nici n-am când să vorbesc cu el. Nici n-am telefonul lui. Stoichiţă avea un număr vechi, îl am pe ăla băgat, şi şi-a luat altul nou. Când am nevoie să întreb ceva, îl sun pe Argăseală să-mi dea numărul lui Stoichiţă. Nici nu am numărul lui, nu l-am memorat în telefon. Când să îi dau ordin dacă nu am numărul lui, nu mă văd cu el. Dacă vedeam ceva ce nu-mi plăcea că face, îi spuneam asta. Dar dacă face tot bine?", a încheiat patronul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua Cristi Tanase
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close