Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali vrea să scape în instanţă de site-ul suporterilor Stelei

Gigi Becali vrea să scape în instanţă de site-ul suporterilor Stelei

Gigi Becali vrea să scape în instanţă de site-ul suporterilor Stelei
Sursa foto: gigi becali
06 Feb 2010   •   19:14

Patronul Stelei este din ce în ce mai deranjat de problemele pe care i le creează steliştii. Pentru a le "închide gura" suporterilor, Gigi Becali a găsit o nouă soluţie jenantă. Astfel, după ce a anulat abonamentele supoterilor la meciurile echipei, latifundiarul din Pipera vrea să dea în judecată şi administratorii site-ului fanilor, fcsteaua.ro, pentru a-i determina să nu mai folosească numele clubului împotriva sa.
"Da, este adevărat, am fost contactaţi de reprezentanţii clubului Steaua în legătură cu siteul www.fcsteaua.ro. Nu putem fi de acord cu închiderea siteului, dar trebuie să precizăm că noi nu am dorit să profităm de pe urma numelui Stelei, fiindcă întotdeauna ne-am declarat siteul tuturor steliştilor, indiferent de simpatii. Rămâne să vedem ce va face clubul în continuare", ne-a declarat pentru prosport Laurenţiu Nicolae, membru AISS.
Gigi Becali l-a delegat în acestă problemă pe preşedintele Valeriu Argăseală, ia clubul pare convins să acţioneze în instanţă AISS pentru a scăpa de principalul loc în care suporterii anti-becalieni îşi exprimă părerile, potrivit cancan.ro.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close