Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gloria Buzău - Rapid: 0-1. Meci decis în prelungiri (VIDEO)

Gloria Buzău - Rapid: 0-1. Meci decis în prelungiri (VIDEO)

Gloria Buzău - Rapid: 0-1. Meci decis în prelungiri (VIDEO)
09 Mai 2009   •   23:03

Un meci cu sare şi piper a reuşit să recreeze imaginea spectatorului încântat de sportul pe care îl iubeşte. Având în vedere dezechilibrul dat de poziţia celor două echipe în clasament, era de aşteptat ca cele mai mari ocazii să vină din partea rapidişilor.
Pe oricine ai fi căutat în prima repriză, dădeai de Cesinha. Rapidistul a fost prezent la mai toate fazele importante, fie că a centrat pentru Lazăr, Djalovic sau Grigorie. Artistul giuleştenilor de sâmbătă seara s-a aflat şi în postura de a rosti replici decisive, în momentul în care Grigorie a centrat în careu. Lovitura de cap a lui Cesinha a fost însă respinsă de apărarea adversă. Cei doi au schimbat la un moment dat rolurile, când Grigorie a plonjat în careu, după o centrare pe colţul lung a brazilianului.
Şi pentru că perseverenţa atrage uneori şi norocul, Rapidul era foarte aproape de a primi un cadou din partea gazdelor sau direct din partea destinului. Mera s-a interpus pe traiectoria mingii expediate de Maftei în minutul 43, însă doar intervenţia lui Zimmermann a trimis balonul cu surprize în corner.
Repriza a doau a mai temperat avântul oaspeţilor şi l-au lăsat pe portarul Marinescu să arate ce poate. Goalkeeper-ul şi-a demonstrat talentul la şuturile expediate de Claudiu Ionescu sau Mera, după ce înainte ieşise la sacrificiu în faţa lui Chiţu, pe care Ricardo Fernandes îl lăsase în postură de singur cu portarul.
Pe fondul revenirii în joc a buzoienilor, spiritele s-au încins şi pe teren şi în tribune, iar decizia arbitrului Ionel Ivan de a nu acorda penalty pentru gazde la un henţ al lui Ivelja i-a trimis pe spectatori pe culmile disperării. De acolo au început să strige "Hoţii, hoţii!".
Focul s-a stins însă în primul minut de prelungire. Pinto a reuşit să înscrie, acelaşi jucător care îl forţase pe Zimmermann să respingă în minutul 81 de sub bară.
După acest meci şi mai ales după prestaţia din a doua repriză ai zice că Buzăul este pedepsită să stea în ultima poziţie a clasamentului.

Gloria Buzău: Zimmermann, Da Silva, Mera, Sandu, Ad. Popa, Cojocnean, Siminic, Poparadu, D. Sanchez, Chiţu, Axente
Rezerve: L. Dias, Garcia, Pătraş, Cl. Ionescu, Araciu, Aziz
Antrenor: Constantin Cârstea

Rapid: Marinescu, Maftei, R. Fernandes, M. Constantin, Ivelja, Grigorie, J.P. Andrade, Spadacio, Lazăr, Cesinha, Djalovic
Rezerve: Daouda, Iencsi, A. Ioniţă, E. Dică, Herea, Joao Paulo, Răduţă
Antrenor: Viorel Hizo



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Buzau Rapid
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close