Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Goe? poate pleca pe 4 milioane de euro

?Goe? poate pleca pe 4 milioane de euro

?Goe? poate pleca pe 4 milioane de euro
21 Noi 2008   •   17:55

Impresarul jucătorului stelist Dorin Goian, Daniel Stanciu, a declarat cã fundaşul stelist a fost propus mai multor echipe şi că se poate transfera la orice club care plăteşte cel puţin 4 milioane de euro, conform unor ziare din Grecia.
?Goian valorează aproximativ 4-4,5 milioane de euro. L-am propus mai multor echipe, printre care şi Panathinaikos Atena. Nu ştiu dacă grecii pot plăti această sumă, dar dacă o va plăti, jucătorul e al lor?, a spus Stanciu.
?Goe? spune că nu a primit încă o ofertă concretă şi că ar fi de acord să joace în Grecia, în anumite condiţii. ?Nu mi-a spus nimeni nimic de vreo ofertă de la Panathinaikos. Au mai fost astfel de zvonuri, dar eu n-am vorbit cu nimeni. Nu am nici cea mai mică problemă să merg la Panathinaikos, dacă oferta convine clubului meu şi mie. Ar fi un pas înainte pentru mine. Panathinaikos e o echipă cunoscută în Europa si joacă în Liga Campionilor. A câştigat cu Werder Bremen şi asta spune totul. Panathinaikos are un antrenor foarte bun, Henk Ten Cate. A făcut treabă bună şi la Barcelona, şi la Chelsea. E un tehnician excelent.?, a mai spus Goian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Steaua Bucuresti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close