GSP: Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj

15 Noi 2019   •   13:55
GSP: Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj Foto: Wikipedia

Dan Petrescu (51 de ani) și-a delegat agentul să-i caute un nou angajator. El simte că nu ar mai putea obține nimic în plus la Cluj și devine o soluție la îndemâna Federației, în situația în care Cosmin Contra ar rata calificarea la EURO 2020.

În locul lui Dan Petrescu ar putea veni Dusan Uhrin, actualul antrenor al lui Dinamo. Uhrin are o clauză minusculă de reziliere cu clubul lui Ionuț Negoiță, scrie gsp.ro.

Doar că Soci e ultima în clasamentul din Rusia și l-ar vrea pe Petrescu pentru salvarea de la retrogradare, un obiectiv care nu sună tentant, mai ales că ar fi vorba despre o misiune asemănătoare aceleia pe care Dan și-a asumat-o la precedentul „exit” de la CFR, când a mers la „lanterna” din China, Guizhou, tot cu scopul de a păstra echipa în prima ligă. Atunci nu a îndeplinit obiectivul, acum ar risca să-și mai treacă o retrogradare în CV.

Să continue în Gruia ar însemna doar să riște să coboare, ca rezultate. Formația lui e și acum prima în campionat, doar că s-a apropiat și FCSB, iar Craiova rămâne concurentă, chiar dacă oltenii au consumat în ultima vreme puncte în meciuri cu echipe mici.

Parteneri
x close