Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi, atras de proiectele pe termen lung: Aştept ofertă pentru echipa naţională

Hagi, atras de proiectele pe termen lung: Aştept ofertă pentru echipa naţională

Hagi, atras de proiectele pe termen lung: Aştept ofertă pentru echipa naţională
16 Apr 2009   •   20:24

După ce a demarat proiectul privind înfiinţarea propriei Academii de Fotbal, Gheorghe Hagi vrea să se lanseze în alte programe pe termen lung.
Prezent la Galaţi, pentru a asista la unul dintre meciurile disputate în cadrul competiţiei ?Cupa Hagi?, fostul decar al echipei naţionale şi-a reiterat intenţia de a prelua echipa naţională a României
"Am spus că sunt deschis, aştept o ofertă care sa mă provoace, să îmi dea un obiectiv clar pe termen mediu şi lung. Dacă voiam să antrenez, antrenam acum pe Galatasaray, dar voiam un proiect. Le mulţumesc tuturor care susţin că pot antrena naţionala", a declarat Gheorghe Hagi, potrivit Mediafax.
Fostul selecţioner nu a dorit să comenteze actuala situaţie a arbitrajului românesc, dar s-a oprit asupra partidei la care a asistat, Steaua Dunării Galaţi ? Luceafărul Brăila, şi asupra importanţei acestei competiţii:
"Scopul este acela de a crea entuziasm în rândul copiilor, de a le crea plăcerea de a juca fotbal. Unii câştigă, alţii pierd, e bine că învaţă de mici ce înseamnă competiţia. Sper să-i vedem pe unii dintre ajungând mari fotbalişti", a declarat Hagi.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close