Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi și-a dat afară una dintre vedete

Hagi și-a dat afară una dintre vedete

Hagi și-a dat afară una dintre vedete
22 Ian 2019   •   11:44

Echipa de fotbal FC Viitorul a anunţat, pe site-ul său oficial, încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Mihai Voduţ, cu începere de marţi 22 ianuarie.

FC Viitorul îi suspendase luni contractul atacantului după ce au apărut informaţii conform cărora Voduţ ar fi jucat la pariuri pe meciurile echipei sale. Gruparea din Ovidiu anunţase că în cazul în care suspiciunile se confirmă îi va rezilia contractul fotbalistului.

"Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toţi jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federaţiei, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri. În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea şi răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în faţa clubului", anunţa FC Viitorul într-un comunicat.

Fosta prietenă a fotbalistului a dezvăluit zilele trecute în mass-media că atacantul în vârstă de 24 de ani juca la pariuri inclusiv pe partidele formaţiei FC Viitorul.

Voduţ (25 ani) a jucat 17 meciuri în acest campionat şi a marcat 2 goluri pentru FC Viitorul. El a mai jucat la Chindia Târgovişte şi FC Voluntari.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close