Antena 3 Sport Fotbal intern Hagi sună alarma: "Fără schimbări la naţională o să avem probleme"

Hagi sună alarma: "Fără schimbări la naţională o să avem probleme"

04 Mar 2010   •   16:10
Hagi sună alarma: "Fără schimbări la naţională o să avem probleme"
Sursa foto: gheorghe hagi

Fostul căpitan al României are dureri de cap atunci când se gândeşte la situaţia actuală a echipei naţionale, în contextul ultimei înfrângeri, aceea şi Israel. Gheorghe Hagi crede că ar trebui făcute multe schimbări la echipa naţională, dar sugerează că antrenorul Răzvan Lucescu este acela care ar trebui să ghicească exact ce ar trebui modificat.
"Am văzut meciul. Se pot vorbi puţine în această situaţie, trebuie făcută o analiză foarte bună, să se vadă ce trebuie făcut, pentru că trebuie schimbate foarte multe, pentru că altfel o să avem multe probleme. Nu fac analiza jucătorilor, pentru că nu sunt antrenor. Mutu este un caz special şi nu trebuie să vorbim despre asta acum. Trebuie vorbit despre o echipă naţională competitivă, nu de un jucător, trebuie să vorbim despre o echipă care să obţină rezultate", a declarat Gheorghe Hagi pentru Mediafax.
Insistând că nu de individualităţi are România nevoie, ci de un joc colectiv cât mai bun, Hagi a recunoscut că nu se aşteaptă să găsim un număr 10 veritabil prea curând:
"Nu este problema unui număr, trebuie să avem o echipă care să obţină rezultate, să abordeze cu încredere preliminariile Campionatului European. Nu este uşor să găseşti un număr 10. Echipa câştigă meciurile, iar un jucător poate face diferenţa. Problema trebuie tratată în colectiv, nu individul", a declarat Hagi.
Antena3.ro

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close