Antena 3 Sport Fotbal intern Haos total în "Ștefan cel Mare"! Și-a anunțat plecarea imediată din club: "Vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo!"

Haos total în "Ștefan cel Mare"! Și-a anunțat plecarea imediată din club: "Vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo!"

10 Noi 2017   •   21:23
Haos total în "Ștefan cel Mare"! Și-a anunțat plecarea imediată din club: "Vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo!" Foto: Agerpres

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a dezvăluit că ar putea pleca de la Dinamo în această iarnă. 

 "Eu cred că e mult mai bine așa. Poate să vină oricine în locul meu și să facă o treabă de o sută de ori mai bine decât mine.

Acest anunț am vrut să-l fac mai de mult, iar cei apropiați mie știu acest lucru, pentru că am mai vorbit cu ei pe acest subiect. Însă, motivele care m-au împins la luarea acestei decizii vreau să le țin numai pentru mine. 

Vreau să vină vacanța. Vreau să iau o pauză de la tot ce înseamnă Dinamo. Trebuia să fac anunțul de mai de mult", a spus Dănciulescu, potrivit GSP.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close