x close

În pat cu duşmanul. CFR îl vrea ca antrenor pe selecţionerul Lituaniei

04 Ian 2009   •   17:49
În pat cu duşmanul. CFR îl vrea ca antrenor pe selecţionerul Lituaniei

Campioana CFR Cluj ar putea să-l aducă la echipă pe antrenorul care a umilit România în toamnă. Actualul selecţioner al Lituaniei, Jose Couceiro, este un tehnician pe placul conducerii din Gruia, însă Mureşan spune că portughezul ar putea să-l înlocuiască pe Trombetta abia de la vară.
Liga întâi îl primeşte cu braţele deschise pe antrenorul care a zdrobit naţionala României în preliminariile mondialului din 2010. Presa lusitană anunţă ca actualul selecţioner al Lituaniei, Jose Couceiro, este favorit să preia pe CFR Cluj. Portughezul nu este un antrenor foarte scump şi vorbeşte aceeaşi limbă cu cei 5 portughezi şi 3 brazilieni din lotul ardelenilor.
Couceiro a antrenat şi selecţionata de tineret a lusitanilor, iar în 2005 a fost desemnat tehnicianul anului în Portugalia după ce a luat Cupa cu Vitoria Setubal. Preşedintele campioanei, Iuliu Mureşan, recunoaşte că selecţionerul Lituaniei este pe lista de antrenori a CFR-ului. "Mi-a făcut o impresie bună, un antrenor bun, dar nu cred că vine acum. Poate fi o soluţie, dar nu acum!", a spus Mureşan.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

CFR Cluj
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati