În sfârşit stabilitate pe banca CFR-ului? Antrenorului Conceicao i-a fost prelungit contractul

28 Mai 2009   •   18:10
În sfârşit stabilitate pe banca CFR-ului? Antrenorului Conceicao i-a fost prelungit contractul antonio conceicao

Dat ca şi plecat de la echipa ardeleană la sfârşitul sezonului de unele surse, tehnicianul Toni Conceicao prinde "rădăcini" în Gruia. Portughezul a semnat prelungirea contractului cu gruparea campioană pentru doi ani şi îşi poate plănui liniştit strategia de pregătire pentru această vară. Contractul lusitanului cu CFR ar fi expirat în această vară.
"Clubul CFR 1907 Cluj şi staff-ul tehnic au decis prelungirea colaborării dintre cele două părţi cu încă doi ani. Astfel, Antonio Oliveira, Luis Baltazar şi Renato Silva vor fi responsabili cu pregătirea echipei şi în sezoanele 2009-2010, 2010-2011, în vederea atingerii standardelor de performanţă stabilite de conducere", anunţă clubul feroviar pe site-ul oficial, potrivit Mediafax.
Antonio "Toni" Conceicao este la echipa din Gruia din această primăvară, el semnând un contract cu CFR pe 6 aprilie, la scurt timp de la plecarea de la cârma echipei a duetului Ales Jindra şi Dusan Uhrin Jr. Clubul avea dreptul să prelungească înţelegerea cu Conceicao, scadentă în vară, lucru care s-a şi întâmplat, prelungirea afectându-i şi pe secunzii Luis Baltazar şi Renato Silva.
Antena3.ro

ExitPOLL
Parteneri
x close