Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Internaţionalul de juniori Alexandru Iatan a murit, la doar 19 ani

Internaţionalul de juniori Alexandru Iatan a murit, la doar 19 ani

Internaţionalul de juniori Alexandru Iatan a murit, la doar 19 ani
02 Sep 2009   •   20:36

Abia împrumutat de Astra la Dunărea Giurgiu, portarul Alexandru Iatan, în vârstă de doar 19 ani, a decedat, miercuri, pe teren, după ce a primit o minge în stomac, în urma unei lovituri de la 11 metri.

"Era băiatul în poartă şi a apărat un 11 metri, dar mingea l-a lovit în stomac. S-a ridicat, a mai apărat un 11 metri, a mai parat câteva lovituri, iar în cele din urmă a căzut pe teren. S-au dus medicii la el, dar nu au mai avut ce face. A venit acum poliţia aici, iar mâine, din câte se pare, o să îi facă şi autopsia să vadă ce s-a întâmplat", a declarat antrenorul Dunării Giurgiu, Marin Barbu, pentru NewsIn.

Tehnicianul a mai spus că nu îşi explică evenimentul, "pentru că şutul ăla care l-a lovit nu a fost aşa puternic. Cine ştie ce o fi avut. Nici măcar nu a fost lovit în cap sau aşa ceva". "Şi băiatul care a tras, Ivaşcu, e distrus", a mai spus antrenorul celor din Giurgiu.

Alexandru Iatan era legitimat la gruparea Astra Ploieşti, dar miercuri a fost împrumutat la formaţia din Liga a II-a, Dunărea Giurgiu, până la finalul sezonului pentru a avea şansa să joace mai mult. Jucătorul se afla doar la cel de-al doilea antrenament efectuat cu noua lui echipă.

"Este o nenorocire, o tragedie. Îl cunoşteam foarte bine. Era un portar talentat, era înalt", a declarat Miodrag Belodedici, şeful sectorului juniori al FRF.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close