Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Intransigenţi! Galeria Stelei îi transmite lui Becali, aflat după gratii: "Ai ajuns unde meriţi!"

Intransigenţi! Galeria Stelei îi transmite lui Becali, aflat după gratii: "Ai ajuns unde meriţi!"

Intransigenţi! Galeria Stelei îi transmite lui Becali, aflat după gratii: "Ai ajuns unde meriţi!"
Sursa foto: galerie steaua
04 Apr 2009   •   18:59

Reprezentanţi al galeriei Stelei au declarat încă de vineri că se va renunţa la contestarea patronului Gigi Becali şi, în schimb, suporterii vor susţine echipa, aflată într-o situaţie critică în campionat. Odată ce meciul a început, s-a văzut că lucrurile nu stau deloc aşa. Nici nu au trecut cinci minute din partida de pe Stadionul Ghencea, dintre Steaua şi Gloria Bistriţa, că ultraşii stelişti au început să îl ia la rost pe nefericitul patron.
Nu tot stadionul este de aceeaşi părere cu peluzele. Atunci când ultraşii, cunoscuţi prin duritatea şi radicalitatea lor, începeau să profereze injurii la adresa patronului aflat, în acest moment, sub arest, începeau în îl înjure în cor, un cor de fluierături venite din toate colţurile stadionului acopereau vocile contestatarilor lui Becali.
Peluza Sud a Stelei a afişat şi două afişe, dintre care unul cu dedicaţie pentru Becali:
"Am aştepat acest moment ani întregi şi ai ajuns unde meriţi", au tunat ultraşii stelişti.
Ultraşii au vrut să îl înţepe şi pe Dumitru Dragomir, un alt "client" al suporterilor din România:
"Mitică după Gigi" au scris fanii pe un banner, urmându-i şefului de le LPF să meargă la puşcărie.
De asemenea, ei i-au urat printr-un banner La Mulţi Ani antrenorului Marius Lăcătuş, care va împlini duminică vârsta de 45 de ani.
Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost arestat joi şi arestat, în cele din urmă, pentru 29 de zile, din cauza celor ce au urmat furtului uneia dintre maşinile sale de lux. Becali este acuzat de instigare la agresiune şi sechestrarea infractorilor.
Jucătorii Stelei, în schimb, îl apără pe patronul lor, afişând la începutul meciului un banner cu mesajul "Alături de Gigi Becali", pe care l-au ţinut inclusiv în momentul în care au dat noroc cu jucătorii adverşi.
În altă ordine de idei, Marius Lăcătuş a făcut multe mutări neaşteptate, venite, coincidenţă sau nu, exact atunci când patronul nu l-a mai putut contacta pentru a-i da "sfaturi". Cornel Cernea i-a luat locul lui Zapata între buturile Stelei după gafa decisivă din ultima etapă, cu FC Argeş. De asemenea, Dayro Moreno a început partida pe bancă, în locul său fiind titularizat Semedo.
Primul 11 al Stelei din partida cu Gloria Bistriţa:
Cernea - Ogăraru, Goian, Baciu, Petre Marin - Ovidiu Petre - Nicoliţă, Bogdan Stancu, Toja, Semedo - Kapetanos.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close