Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ioan Andone, bombă pe piața transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua. Replică dură a jucătorului: "Memoria îi joacă feste! Trăiește într-o altă dimensiune"

Ioan Andone, bombă pe piața transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua. Replică dură a jucătorului: "Memoria îi joacă feste! Trăiește într-o altă dimensiune"

Ioan Andone, bombă pe piața transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua. Replică dură a jucătorului: "Memoria îi joacă feste! Trăiește într-o altă dimensiune"
Sursa foto: Foto: Facebook
16 Sep 2016   •   16:04

Ioan Andone a anunțat că Dinamo a negociat în vară cu Alin Toșca, care se afla în ultimul an de contract cu Steaua. Până la urmă, fundașul a ales să prelungească înțelegerea cu echipa patronată de Gigi Becali.

"Pot să vă spun și eu despre jucătorii de la Steaua. În vară, am discutat cu Alin Toșca. Am vrut să îl transferăm. El ne-a căutat și a spus că dorea să plece.

A zis că dacă nu se înțelege cu cei de la Steaua, vine la noi. Până la urmă, s-a înțeles cu Steaua și nu l-am mai transferat", a spus Andone la o conferință de presă.

Răspunsul stelistului a venit imediat și nu este unul măgulitor pentru antrenor.

”Doresc sa fac cateva precizări cu privire la articolul apărut in gsp referitor la o presupusa discutie a mea cu antrenorul clubului dinamo domnul Andone. Cu scuzele de rigoare cred ca vârsta sau memoria ii joaca feste domnului Andone. Contractul meu cu steaua este de 5 ani... Domnul Andone probabil trăiește intr o alta dimensiune. Un jucator care mai are inca 3 ani de contract cu Steaua Bucuresti si Câștiga 15.000 euro pe luna titular in echipa si convocat la echipa naționala, nu are cum sa meargă sa caute pe cineva de la Clubul Dinamo unde salariile sunt de 3000 pe luna. Cu tot respectul pt clubul dinamo si Pt cei ce l conduc tr sa păstram distantele..il rog pe domnul Andone sa si caute alte nume cand vrea sa se faca remarcat in presa si sa nu mai imi pronunțe numele vreodata deoarece il voi acționa in judecată” a scris Alin Toșca pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Dinamo Ioan Andone steaua bomba transfer
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close