Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ion Crăciunescu, confirmat oficial ca preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor

Ion Crăciunescu, confirmat oficial ca preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor

Ion Crăciunescu, confirmat oficial ca preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    13 Oct 2011   •   15:15

Ion Crăciunescu a fost confirmat de Comitetul Executiv al FRF în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a anunţat Mircea Sandu în cadrul unei conferinţe de presă susţinute joi.

Crăciunescu va avea un contract pe perioada în care am fost ales eu, deci 2010 - 2014”, a explicat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Sandu a mai precizat că Ion Crăciunescu a renunţat la funcţia de preşedinte al clubului Chindia Târgovişte.

S-au făcut câteva modificări de regulament. S-a aprobat ca începând cu returul campionatului 2011-2012 baremul de arbitraj la Liga I să fie vărsat de LPF din drepturile de televiziune direct Comisiei Centrale a Arbitrilor. La Liga a II-a şi a III-a, arbitri vor fi plătiţi de cluburi direct în cont. Nu se va mai lucra din returul acestui campionat cu cash pentru arbitri şi observatori”, a mai spus Sandu.

Ion Crăciunescu s-a mai aflat în fruntea CCA în perioada iunie 2003-octombrie 2005 şi a fost îndepărtat din funcţie în urma unui conflict pe care l-a avut cu Mircea Sandu. Fostul arbitru îl înlocuieşte pe Vasile Avram, care a fost reţinut, alături de omul de afaceri Sorin ţerbea, pentru luare de mită şi, respectiv dare de mită.

×
Subiecte în articol: Mircea Sandu
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close