Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ion Marin, favorit pentru o revenire la Universitatea Cluj

Ion Marin, favorit pentru o revenire la Universitatea Cluj

Ion Marin, favorit pentru o revenire la Universitatea Cluj
29 Iun 2009   •   16:50


Liber de contract în prezent, Ion Marin ar putea reveni în funcţia de antrenor la Universitatea Cluj, formaţie la care în sezonul 2004-2005 a pus bazele societăţii pe acţiuni existente în prezent. Varianta propusă de şefii ?U? e agreată şi de primarul Sorin Apostu, care-l vede pe ?Săpăligă? omul perfect pentru a reconstrui echipa cu bani puţini.

Tehnicianul care s-a despărţit de Farul înainte de finalul campionatului spune că ar fi onorat să revină la ?U?, dar că nu a primit nicio ofertă concretă. ?Universitatea mi-a rămas adânc în suflet. Nu o să uit niciodată acea perioadă şi faptul că am promovat nişte jucători. Să nu uitaţi de Gabi Jula, Soporan, Goga sau chiar Fărcaş, pe care, la 14 ani, eu l-am luat la prima echipă. Eu mi-aş dori să revin la Universitatea, dar nu m-a sunat nimeni. Performanţă se poate face şi cu bani foarte puţini. Am avut multe exemple în carieră?, a declarat Marin, pentru Ziua de Cluj.

Dacă va reveni la Cluj, ?Săpăligă? îl va avea ca secund pe Vasile Dobrău, în timp ce Sorin Vădana va reveni, mai mult ca sigur, în funcţia de director sportiv.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Cluj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close