Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ion Marin părăseşte Dinamo şi pleacă în Arabia Saudită, pe urmele lui Andone

Ion Marin părăseşte Dinamo şi pleacă în Arabia Saudită, pe urmele lui Andone

Ion Marin părăseşte Dinamo şi pleacă în Arabia Saudită, pe urmele lui Andone
Sursa foto: ion marin
23 Oct 2009   •   13:21

Conducătorii lui Dinamo au semănat vânt şi acum culeg furtună. După ce l-au învrăjbit pe Dario Bonetti până când italianul a clacat şi a putut fi dat afară, Borcea şi compania au eşuat să-l aducă pe Andone la echipă şi acum primesc o nouă lovitură. Eternă soluţie de avarie, Ion Marin a părăsit cantonamentul de la Săftica şi a negociat cu reprezenzanţi au clubului saudit Al-Ettifaq, ajungând, se pare, la un acord pe şase luni. Oficialii saudiţi anunţaseră venirea românului încă de joi.
Al-Ettifaq, fosta echipă a lui Ioan Andone, a ţinut cu orice preţ să îl aibă pe antrenorul dinamovist Ion Marin, cel pe care oficialii din Ştefan cel Mare nici nu concepeau că l-ar putea pierde. Pe ascuns Marin a vorbit cu arabii şi a plănuit plecarea la Riad chiar după meciul cu Galatasaray.
?Ne-am înţeles cu un român pentru preluarea echipei. Numele său este Ion Marin. Dintre toţi antrenorii cu care am negociat CV-ul lui a fost cel mai impresionant. El are meci în această seară (n.r joi) cu actuala lui echipă, dar vineri va sosi aici?, a declara joi preşedintele lui Al-Ettifaq, transmite Adevărul.
Vorbele acestuia s-au adeverit, iar vineri, la nici o zi de la meciul de pe Ali Sami Yen, Ion Marin a părăsit cantonamentul de la Săftica unde Dinamo pregăteşte meciul cu Gloria Bistriţa, anunţă gsp. "Săpăligă" ar fi invocat evoluţia jucătorilor pentru plecarea din cantonament, dar semnele indică faptul că motivul ar putea fi cu totul altul. Vineri, Marin s-a întâlnit cu oficiali ai grupării din Riad şi a ajuns, conform sursei citate, la un acord valabil pentru şase luni.
Antrenor interimar ar putea fi fostul jucător dinamovist Costel Orac, care a jucat rolul de secund atât în mandatul lui Bonetti, cât şi după plecarea acestuia.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close