Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionel Ganea se întoarce la Dinamo, ca Director Sportiv! "Ganezul" îl ia locul lui Tică Dănilescu

Ionel Ganea se întoarce la Dinamo, ca Director Sportiv! "Ganezul" îl ia locul lui Tică Dănilescu

Ionel Ganea se întoarce la Dinamo, ca Director Sportiv! "Ganezul" îl ia locul lui Tică Dănilescu
Sursa foto: ionel ganea
04 Iun 2009   •   12:57

Cristi Borcea va avea un nou coleg la conducerea clubului Dinamo începând cu această vară. Constantin "Tică" Dănilescu va părăsi clubul în vară şi "câinii" îl vor angaja pe fostul atacant Ionel Ganea pentru a se ocupa de organizare în cadrul grupării dinamoviste. Este aşteptat ca alţi membri în vârstă din conducerea lui Dinamo să părăsească staff-ul grupării, acţionarii "câinilor" dorind să adopte modelul Unirii Urziceni, care este condusă numai de persoane tinere.
Schimbări masive la Dinamo în această vară. Ratarea titlului în condiţiile în care Dinamo a fost lider mare parte din sezon nu le-a picat bine acţionarilor, care vor o schimbare vizibilă în conducerea administrativă a clubului. Constantin Dănilescu a fost primul pus pe liber dar, potrivit prosport, alte două nume ar putea părăsi cât de curând clubul. Constantin Eftimescu şi Adrian Alexandrescu, adică secretarul general pentru organizare şi, respectiv, ofiţerul responsabil cu relaţiile internaţionale, sunt următorii care îşi vor face bagajele, lăsând locul unor tineri, al căror nume nu este cunoscut încă.
Venirea lui Ionel Ganea nu este o idee foarte nouă, Cristi Borcea vorbind mult cu el în ultima lună, iar ratarea titlului a fost imboldul necesar pentru ca dinamoviştii să se convingă de nevoia aducerii "Ganezului".
"Cei de la Dinamo sunt nişte oameni deosebiţi. Vin să mă ocup de partea organizatorică. O să mă ocup de organizarea deplasărilor, a cantonamentelor, programul competiţiilor, de ceea ce va trebui la echipă, tot ceea ce înseamnă organizare la un club de talia lui Dinamo. Dar nu o să mă ocup de transferuri, deoarece acela este domeniul lui Victor Becali.", a declarat Ionel Ganea pentru prosport.
Constantin Dănilescu, cel concediat pentru a-i face loc lui Ganea, nu a fost foarte supărat când a aflat această veste, deoarece are o vârstă înaintată:
"Eu nu ţin de scaun, am o vârstă. Mi-am dorit mult să câştig acest campionat şi apoi să mai luăm unul pentru a pune două steluţe pe tricoul lui Dinamo. Era visul meu!", a declarat Tică Dănilescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close