Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Lupescu: ?Depindem de rezultate, dar trebuie să fim sinceri. Nu prea mai avem şanse?

Ionuţ Lupescu: ?Depindem de rezultate, dar trebuie să fim sinceri. Nu prea mai avem şanse?

Ionuţ Lupescu: ?Depindem de rezultate, dar trebuie să fim sinceri. Nu prea mai avem şanse?
29 Mar 2009   •   21:27

Directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu, a declarat că şansele ?tricolorilor? de a se califica la Campionatul Mondial sunt pur teoretice şi că după partida de miercuri cu Austria se ca decide care va fi viitorul selecţionerului. ?Important e să luăm trei puncte în Austria, nu se ştie ce va fi în celelalte meciuri. După acea partidă vom trage linie, ca după fiecare acţiune, şi vom vedea ce a fost bun şi ce a fost rău, apoi vom vedea cum mergem mai departe. Depindem din nou de rezultate şi trebuie să fim sinceri că nu prea mai avem şanse. Problema e că jucăm toate meciurile dificile în deplasare şi trebuie să câştigăm totul pentru a mai spera, zic eu, la locul doi?, a spus Kaiserul la sport.ro.

?Ştiam foarte bine că sârbii sunt periculoşi la faze fixe, s-au antrenat toată săptămîna şi totuşi au luat două goluri. Astfel de greşeli se plătesc. Totul a fost împotriva noastră?, a adăugat Lupescu, care a refuzat să comenteze deciziile brigăzii de arbitrii: ?De arbitraje nu vreau să discut. În schimb, am evoluat mai bine în repriza a doua, să nu uităm cum am jucat cu Franţa. Sârbii nu au fost peste noi, echitabil ar fi fost un meci egal. Problema noastră a fost că am luat gol înainte de finalul primei părţi, apoi am primit iar gol cînd eram pe val şi forţam egalarea. Ei au marcat exact cînd aveau nevoie?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ionut Lupescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close