Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuț Popa, mărturii din infernul pe care-l trăiește: ”Nu cred că se mai pot face multe pentru mine! Nu sunt supărat pe Gigi Becali”

Ionuț Popa, mărturii din infernul pe care-l trăiește: ”Nu cred că se mai pot face multe pentru mine! Nu sunt supărat pe Gigi Becali”

Ionuț Popa, 66 de ani, a oferit un interviu în exclusivitate pentru ProSport. Aflat acasă la Arad încă de la începutul lunii septembrie, fostul antrenor ne-a dezvăluit că Gigi Becali nu l-a căutat nici până acum pentru a-i oferi ajutor, deși patronul FCSB afirmase că e gata să-i acorde sprijinul.

Ionuț Popa, mărturii din infernul pe care-l trăiește: ”Nu cred că se mai pot face multe pentru mine! Nu sunt supărat pe Gigi Becali”
10 Ian 2020   •   15:22

ProSport: Domnule Popa, ne cerem scuze că vă deranjăm într-o perioadă atât de grea pentru dumneavoastră, dar cum vă simțiți?
Ionuț Popa: Sunt la Arad, acasă, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital de la Cluj. Cum mă simt? Ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar……

Ce probleme aveți mai exact?
(Oftează și își trage cu greu răsuflarea) Off, cum este viața asta. Chiar nu vreau să pară acum că mă plâng în presă, departe de mine acest gând, dar nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză.

Continuarea, pe prosport.ro.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close