Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Rada părăseşte Steaua şi merge în Emiratele Arabe Unite, la Al Nasr

Ionuţ Rada părăseşte Steaua şi merge în Emiratele Arabe Unite, la Al Nasr

Ionuţ Rada părăseşte Steaua şi merge în Emiratele Arabe Unite, la Al Nasr
Sursa foto: ionut rada
29 Dec 2009   •   11:58

Fundaşul central Ionuţ Rada părăseşte Steaua după doi ani şi jumătate petrecuţi în Ghencea. Destinaţia ex-rapidistului este una exotică, Emiratele Arabe Unite. Rada a semnat deja un contract cu Al Nasr Dubai pentru un an şi jumătate şi va câştiga o sumă consistentă, prin comparaţie cu salariul de 120.000 de euro avut la Steaua. Plecarea din Ghencea este pentru jucător un motiv de mare bucurie.
"Sunt foarte fericit pentru perfectarea acestui transfer şi sper să fie de bun augur pentru mine şi pentru viitorul meu. Le doresc mult succes colegilor mei în returul acestui sezon, sper din tot sufletul să câştige titlul de campioni şi să-mi păstreze şi mie o medalie în vară. De asemenea, le mulţumesc din suflet suporterilor Stelei pentru afecţiunea pe care mi-au arătat-o în perioada în care am activat aici şi m-aş bucura dacă s-ar întoarce alături de echipă şi ar face din nou atmosfera de vis din Ghencea", a declarat Rada, potrivit Mediafax.
Ionuţ Rada a fost adus de Steaua de la Rapid în 2007, şi a jucat ca titular în şase partide de Liga Campionilor. Din iarna acelui an a fost trecut pe linie moartă de Steaua şi nu a mai jucat în tricoul roş-albastru până în toamna lui 2009, după plecarea lui Dorin Goian la Palermo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti transfer
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close