Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionuţ Stancu ar dori să se transfere la Pandurii

Ionuţ Stancu ar dori să se transfere la Pandurii

Ionuţ Stancu ar dori să se transfere la Pandurii
17 Dec 2008   •   15:03

Ignorat de ceva timp la Rapid, mijlocaşul giuleştean ar răspunde afirmativ interesului pe care preşedintele Pandurii Târgu-Jiu, Marian Condescu, l-a arătat pentru a-l aduce. Deşi clubul feroviar n-a răspuns încă la declaraţiile pe care le-au făcut oficialii olteni şi jucătorul, şansele ca acesta să plece, într-adevăr, sunt mari.
Jucătorul, în prezent împrumutat la Poli Iaşi, nu mai este dorit în Giuleşti după ce a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu clubul. Interesul pe care Pandurii îl arată este, deci, mană cerească pentru Stancu, acesta lucrând şi în trecut cu antrenorul de la Târgu-Jiu, Sorin Cârţu. Stancu a delarat pentru Mediafax cele ce urmează: "În vară am mai avut discuţii cu Eugen Neagoe şi am vrut şi atunci să ajung acolo, dar cei de la Rapid s-au opus. Atunci nu s-au înţeles cu Rapid, dar sper ca acum să reuşească pentru că nu depinde numai de mine, ci mai ales să se înţeleagă cluburile. Degeaba spun eu că vreau să vin dacă ei nu vor să mă dea la Pandurii".
Dorinţa mijlocaşului de a se întoarce acasă, în Oltenia, va cântări mult şi atunci când el va avea de ales dacă rămâne în Moldova sau merge la Târgu-Jiu. Tot ce speră jucătorul este să ajungă în situaţia de a trebui să decidă personal unde va merge în viitor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pandurii Targu Jiu Rapid Bucureşti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close