x close

Israelianul Ronny Levy a semnat pentru un an şi jumătate cu Unirea Urziceni

01 Ian 2010   •   19:12
Israelianul Ronny Levy a semnat pentru un an şi jumătate cu Unirea Urziceni

Locul lăsat vacant de Dan Petrescu pe banca tehnică a Unirii Urziceni va fi ocupat de antrenorul israelian Ronny Levy, care va semna săptămâna viitoare un contract valabil pe un an şi jumătate. Managerul general al clubului, Mihai Stoica, a declarat pentru Mediafax că mai sunt unele detalii de pus la punct, atunci când israelianul va ajunge la Bucureşti.

"Eu m-am întâlnit acum câteva zile cu Ronny Levy, am discutat şi ne potriveam, ca să spun aşa. Ieri am avut o corespondenţă electronică mai lungă şi am ajuns la un acord. Nu s-a semnat nimic deocamdată. Săptămâna viitoare, probabil miercuri, va veni la Bucureşti şi se va rezolva şi acest aspect. Este vorba de un contract pe un an şi jumătate cu drept de prelungire", a spus managerul general.

Oficialul grupării ialomiţene susţine că Ronny Levy este cea mai bună soluţie pentru Unirea Urziceni după plecarea lui Dan Petrescu. "Levy a fost primul pe lista noastră, el a acceptat şi eu sunt foarte mulţumit. Ce va fi mai departe vom vedea, nimeni nu poate şti de pe acum ce se va întâmpla. Pentru mine este prima zi după o bună bucată de vreme când sunt liniştit şi mulţumit", a precizat Stoica.

Ronny Levy, în vârstă de 43 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în sezonul acesta pe Maccabi Petah Tikva. Echipa Maccabi Haifa a câştigat campionatul în primele trei sezoane cu Levy la conducerea tehnică.

Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Unirea Urziceni
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati