Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Iuliu Mureşan: ?Sportul este cum eram noi înainte să jucăm cu Roma?

Iuliu Mureşan: ?Sportul este cum eram noi înainte să jucăm cu Roma?

Iuliu Mureşan: ?Sportul este cum eram noi înainte să jucăm cu Roma?
13 Noi 2008   •   13:39

Ultimul meci din optimile Cupei României se va desfăşura în seara aceasta, între CFR Cluj şi echipa din eşalonul secund, Sportul Studenţesc. În runda precedentă, ambele echipe au avut meciuri dificile, feroviarii trecând greu de concitadinii lor de la ?U?, iar ?gaşca nebună? din Regie producând primul şoc al acestei competiţii, eliminarea Stelei.
Cu toate că antrenorul clujenilor, Maurizio Trombetta, declara Cupa, ca un trofeu pe care şi-l doreşte, el va începe meciul cu rezervele în teren. Având mulţi accidentaţi în lot dar şi dorinţa de a odinhi titularii, care au dat semne evidente de oboseală, îl obligă pe italian să joace doar cu Cadu şi Dubarbier din primul ?11? obişnuit. ?Am decis să-i las acasă pe Stăncioiu şi Pereira ca să se odihnească pentru meciul cu FC Argeş iar Tony, Sousa şi Dani care au mici probleme fizice am hotărât ca nici ei să nu facă deplasarea?, a precizat tehnicianul din Gruia.
Preşedintele CFR CLUJ, Iuliu Mureşan, este încrezător în echipa sa, şi îi priveşte de sus pe ?studenţii? bucureşteni: ?Sîntem pregătiţi să facem o partidă bună şi să cîştigăm cu Sportul. Este o echipă care încă are amintiri din ultimul sezon de Liga I înainte să retrogradeze. Pentru Sportul, a juca cu CFR Cluj este cum a fost pentru noi cînd am jucat cu AS Roma sau Chelsea", a declarat Mureşan pentru Sport Total FM.
Meciul CFR Cluj - Sportul, care va stabili ultima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei României, se va juca pe stadionul ?Valentin Stănescu? din Bucureşti cu începere de la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de GSPtv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Sportul Studentesc Iuliu Muresan
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close