Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jandarmeria şi Comisia de disciplină a FRF amendează Dinamo cu 150.000 lei

Jandarmeria şi Comisia de disciplină a FRF amendează Dinamo cu 150.000 lei

Jandarmeria şi Comisia de disciplină a FRF amendează Dinamo cu 150.000 lei
05 Noi 2008   •   15:14

Spectaculoasa coregrafie a galeriei dinamoviste din derby-ul cu Steaua i-a costat scump pe alb-roşii, Jandarmeria Bucureşti, amendând FC Dinamo Bucureşti, cu suma record de 100.000 RON.
Petre Buduru, managerul sportiv al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a declarat că vina aparţine celor de la firma de pază, care nu şi-au făcut datoria aşa cum trebuia, declinând astfel orice responsabilitate a FC Dinamo: ?Sunt nişte clauze în contract care nu au fost respectate. E treaba celor de la firma de pază dacă vor sa muncească degeaba", a afirmat oficialul dinamovist.
? Ne-a fost reproşat faptul că suporterii au intrat cu fumigene, petarde şi torţe, dar şi pentru un banner care nu era trecut pe caiet dinainte. E normal, dar nu este vina noastră.? a precizat Buduru.
Există speculaţii că ultraşii peluzei Nord, PCH, ar fi deseori ajutaţi şi sprijiniţi de unii membrii ai staff-ului din conducerea clubului, ?spectacolele? pirotehncice fiind aduse la cunoştinţa celor din urmă. Şi în derby-urile precedente, cu Steaua sau Rapid, dinamoviştii au avut un adevărat arsenal. De pildă, anul trecut, în Ghencea ?câinii? au reuşit să întrerupă meciul pentru mai bine de 10 minute, sufocând la propriu atmosfera de pe stadion, când au aprins sute de torţe şi fumigene.
Dinamo a scăpat de suspendarea terenului primind doar un avertisment din partea Comisiei de Disciplină a FRF dar a primit şi o amendă de 50.000 lei.

Steaua-Dinamo, noiembrie 2007

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Steaua Bucuresti derby
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close