Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jesus Berrocal, jucător crescut de Real Madrid, ar putea ajunge la Rapid

Jesus Berrocal, jucător crescut de Real Madrid, ar putea ajunge la Rapid

Jesus Berrocal, jucător crescut de Real Madrid, ar putea ajunge la Rapid
18 Iul 2009   •   13:03

În căutarea unui atacant, Rapid ar putea să achiziţioneze un fotbalist spaniol crescut de Real Madrid. Este vorba despre Jesus Berrocal (21 de ani), liber de contract după ce şi-a încheiat contractul cu echipa din capitala Spaniei. Ibericul le-a fost propus giuleştenilor de impresarul Traian Gherghişan, scrie Gazeta Sporturilor.

O problemă în realizarea transferului o reprezintă dorinţa celor de la Rapid ca jucătorul să stea câteva zile în probe, idee neagreată de Berrocal. ?Nu dorim să mai luăm fotbalişti până nu-i vedem. Am mai făcut aşa cu Djalovici, care ne-a fost recomandat de un scouter al lui Manchester, şi ne-am cam păcălit?, spun şefii din Giuleşti. Spaniolul a evoluat în ultimul sezon la Real Madrid B (14 meciuri, 9 goluri) şi la Racing Santander (3 meciuri, un gol), la ultima echipă fiind coechipier cu românul Sepsi.

Jesus Berrocal a fost căpitanul naţionalei under-17 a Spaniei, acolo unde a fost coleg cu Cesc Fabregas, iar în 2007 a câştigat Campionatul European sub 19 ani cu selecţionata iberică.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Real Madrid
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close