Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jose Peseiro îşi recunoaşte intenţiile de a pleca de la Rapid în presa portugheză

Jose Peseiro îşi recunoaşte intenţiile de a pleca de la Rapid în presa portugheză

Jose Peseiro îşi recunoaşte intenţiile de a pleca de la Rapid în presa portugheză
12 Dec 2008   •   13:47

Capitolul Rapid pare unul încheiat pentru antrenorul portughez, după doar jumătate de sezon. Problemele financiare de la clubul giuleştean au devenit un motiv de îngrijorare pentru acesta, iar Peseiro nu crede că se pot remedia în timp util pentru a-şi continua mandatul.
Lusitanul a declarat la postul public de radio Antena 1, informează Mediafax, că problemele financiare de la Rapid sunt mari şi au consecinţe serioase. Asfel, clubul vişiniu a fost şi va fi, în opinia lui Peseiro, obligat să renunţe la un număr de jucători pe care acesta îi considera importanţi pentru planurile sale. De asemenea, venirea de jucători ar fi aproape imporsibilă în aceste condiţii. În consecinţă, portughezul a anunţat că a început în urmă cu 3-4 zile negocierile pentru rezilierea contractului.
Este de aşteptat ca oficialii clubului să sprijine acest demers, mai ales că imaginea lui Peseiro este pătată de ratarea calificării în grupele Cupei Uefa, fapt ce a şi determinat demiterea sa pentru câteva zile. Mai mult, pretenţiile mari ale antrenorului legate de aducerea de jucători nu au fost întotdeauna pe placul investitorilor de la Rapid.
Peseiro va termina, astfel, în acelaşi an în care începuse, o aventură care trebuia să dureze sezoane. Celelalte echipe pe care le-a mai antrenat portughezul de 48 de ani au fost Sporting Lisabona şi Panathinaikos Atena.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close