Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Jucătorii dinamovişti, puşi la colţ de ultraşii veniţi la stadion: "Vă facem viaţa un calvar!"

Jucătorii dinamovişti, puşi la colţ de ultraşii veniţi la stadion: "Vă facem viaţa un calvar!"

Jucătorii dinamovişti, puşi la colţ de ultraşii veniţi la stadion: "Vă facem viaţa un calvar!"
Sursa foto: ultrasi dinamo
28 Mai 2009   •   22:50

Ultraşii dinamovişti i-au băgat în şedinţă joi pe jucătorii lui Mircea Rednic la antrenamentul echipei de la stadionul Ştefan cel Mare. Exasperaţi de viaţa extrasportivă plină de ieşiri nocturne şi beţii ale jucătorilor, fanii şi-au trimis 300 de reprezentanţi la stadion şi i-ar ameninţat pe jucători că dacă îi mai prind în cluburi le fac viaţa "un calvar".
De parcă înfrângerea cu Unirea Urziceni nu ar fi fost de ajuns, jucătorii au ales să petreacă de zor după meci şi în zilele care au urmat. Spre nefericierea lor, au fost descoperiţi de fanii aflaţi, la rândul lor, în cluburile bucureştene. Un suporter al lui Dinamo, Adrian Lungu, a povestit la GspTV întâlnirea de joi cu "câinii" la vestiarul stadionului şi pe teren.
"Discuţia pe care am purtat-o astăzi cu jucătorii reprezintă un ultim avertisment pentru ei! Dacă vor mai fi prinşi prin cluburi, le vom face viaţa un calvar! Noi am reacţionat după ce s-a întâmplat aseară, nu după înfrângerea de la Urziceni. Asta nu tolerăm, indolenţa! Simao şi Torje au fost într-un club de striptease până dimineaţa! Aşa cum ei se distrează şi unii din noi au ales să fie la momentul respectiv în acel local, aşa am aflat.", a spus suporterul dinamovist.
"Pierderea unor puncte, care implică în mod direct pierderea campionatului, nu poate să ne convină, dar nu asta e problema acum, ci atitudinea lor! Toate criticile se vor restrânge acum asupra întregii echipe!", a încheiat Adrian Lungu la GspTV.
Bruno Simao şi Torje nu sunt singurii jucători acuzaţi dur de ultraşii lui Dinamo. Adrian Cristea, Silviu Izvoranu, Gabi Tamaş sunt şi ei obişnuiţi să aibă o viaţă de noapte cel puţin la fel de activă precum cea de zi.
"Am fost printre cei aproape 300 de suporteri care au fost acolo. Discuţiile au fost strict la zvonurile despre escapadele din ultimul timp şi că ar trebui sa se mobilizeze. Cristea, Torje, Izvoranu, multi petrecăreţi care ar trebui să dea totul. Nu numai că nu dau totul, dar îşi consumă energille. Aşteptăm până duminică să vedem care va fi răspunsul lor. Ei nu au negat escapadele, dar au spus că nu a fost vorba de alcool. Am stabilit clar de la ce ora ar trebui să intre în casă.", a tunat un alt suporter "alb-roşu" la sportro.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo Mircea Rednic Stefan cel Mare
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close