Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Kapetanos, convocat în premieră în naţionala Greciei. "Mulţumesc Stelei!"

Kapetanos, convocat în premieră în naţionala Greciei. "Mulţumesc Stelei!"

Kapetanos, convocat în premieră în naţionala Greciei. "Mulţumesc Stelei!"
Sursa foto: Pantelis Kapetanos
17 Feb 2010   •   16:29

Golgheterul ligii interne de fotbal, grecul Pantelis Kapetanos, a primit miercuri prima sa telegramă de convocare la echipa naţională. Atacantul Stelei, care a mai fost selecţionat în reprezentativa elenă doar la nivel de tineret, este în lotul Greciei pentru meciul amical cu Senegal, programat pe 3 martie la Atena. Pantelis Kapetanos a înscris în prima jumătate a sezonului 12 goluri pentru formaţia din Ghencea.
Pantelis Kapetanos, în vârstă de 26 de ani, are şansa să debuteze în reprezentativa elenă cu ocazia amicalului de pe 3 martie, el convingându-l pe Otto Rehagel să îl convoace prin prestaţiile avute în turul campionatului la Steaua. Vârful Stelei a înscris nouă goluri în tur în Liga I, două în Cupa României şi unul în Europa League, împotriva lui Fenerbahce. Golgheterul la zi din competiţia internă s-a arătat entuziasmat de oportunitatea apărută, mulţumind atât selecţionerului Rehagel cât şi Stelei pentru încrederea acordată.
"Sunt foarte fericit şi onorat pentru această convocare şi pot spune că este o zi fericită în viaţa mea. Îi mulţumesc selecţionerului pentru că m-a inclus în lotul pentru acest amical, dar ţin să mulţumesc, în mod special, Stelei. Fără acest club minunat şi de mare anvergură europeană, nu aş fi putut să ajung la echipa naţională", a declarat Pantelis Kapetanos pentru site-ul oficial al echipei din Ghencea.

"Le mulţumesc celor de la Steaua pentru că au avut încredere în mine şi m-au transferat în 2008, când veneam după un an de accidentare. Acest club înseamnă foarte mult pentru mine, deoarece aici am avut şansa de a progresa foarte mult la nivel profesional şi sper din tot sufletul să nu dezamăgesc nici pe viitor suporterii", a conchis Kapentanos.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pantelis Kapetanos Steaua Bucuresti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close