Antena 3 CNN Sport Fotbal intern La Steaua curge lapte şi miere. Stoichiţă: "E mult mai uşor cu Gigi decât credeam"

La Steaua curge lapte şi miere. Stoichiţă: "E mult mai uşor cu Gigi decât credeam"

La Steaua curge lapte şi miere. Stoichiţă: "E mult mai uşor cu Gigi decât credeam"
Sursa foto: mihai stoichita
30 Sep 2009   •   13:53

Mihai Stoichiţă este uimit de felul corect în care se poartă patronul Gigi Becali cu el. Antrenorul Stelei recunoşte că presa îl făcuse să vină cu aşteptări din cele mai sumbre, dar realitatea s-a dovedit cu totul alta. "Lippi" dă verdictul după cele două săptămâni petrecute în Ghencea: Gigi Becali nu se bagă peste antrenor, ci Stoichiţă decide în problemele tehnice.
"S-a tot scris că Becali îmi dictează echipa, schimbaăile. Realitatea e alta. De când am venit la Steaua, eu am hotărat cine joacă, cine intră şi în locul cui. Sincer, nici nu mă aşteptam, după tot ce citisem că au păţit ceilalti antrenori, să fie chiar aşa de bine, a declarat Stoichiţă în cancan.
"Eu am un şef, pe domnul Becali, dar el nu decide în locul meu, ci doar hotărăste dacă eu mai rămân sau nu în funcţia de antrenor. E adevarat că, dacă mă intreabă, îi explic de ce am decis să joace acel jucator şi nu celalalt, de ce am facut schimbarea aia", a mai spus "Lippi".
Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close