Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş a demisionat de la FC Vaslui, pentru că vrea să se mute cu familia în Spania

Lăcătuş a demisionat de la FC Vaslui, pentru că vrea să se mute cu familia în Spania

Lăcătuş a demisionat de la FC Vaslui, pentru că vrea să se mute cu familia în Spania
27 Mai 2010   •   17:09

Deşi patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat că nu are niciun motiv să îl de afară pe Marius Lăcătuş de la echipă, tehnicianul moldovenilor şi-a anunţat demisia la doar o zi după ce a pierdut finala Cupei României.

Marius Lăcătuş a precizat că a luat această decizie din cauza unor probleme personale. Fostul internaţional român doreşte să se mute, împreună cu familia sa, în Spania, ţară unde deţine o locuinţă la Oviedo, informează Agerpres.

Finanţatorul clubului vasluian, Adrian Porumboiu, nu a anunţat deocamdată numele succesorului lui Lăcătuş, însă, potrivit informaţiilor vehiculate de presă, acesta ar putea fi Mircea Rednic. Totuşi, el i-a lăsat lui Lăcătuş timp de răzgândire. "Marius vrea sã se mute în Spania din raþiuni familiale. Mi-aº fi dorit sã antreneze în continuare echipa, dar se pare cã nu mai poate fi convins. I-am spus cã 10 zile uit discuþia pe care am avut-o cu el, are timp sã se gândeascã. Decât sã faci paºi greºiþi, mai bine meditezi ºi iei hotãrîrea corectã. Oricum, era hotãrât de douã, trei sãptãmâni. Chiar dacã cucerea Cupa ºi titlul, tot pleca. Vrea sã-i asigure familiei sale un viitor. Nu cred cã va renunþa la fotbal. Va încerca sã-ºi gãseascã un angajament la un nivel mult mai mic acolo", a declarat Porumboiu, citat de Mediafax.

FC Vaslui, care a terminat pe locul trei în Liga I în acest sezon, a pierdut, miercuri seară, finala Cupei României, la penalty-uri, în faţa campioanei CFR Cluj, cu 5-4.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus FC Vaslui
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close