Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lăcătuş: Drumul spre Liga Campionilor trece pe la Curtea de Argeş

Lăcătuş: Drumul spre Liga Campionilor trece pe la Curtea de Argeş

Lăcătuş: Drumul spre Liga Campionilor trece pe la Curtea de Argeş
Sursa foto: marius lacatus
24 Apr 2010   •   17:13

Vasuienii sunt la şapte puncte în spatele liderului CFR Cluj şi la trei în spatele ocupante locului doi, Steaua. Antrenorul moldovenilor, Marius Lăcătuş, consideră că vasluienii nu trebuie să renunţe la luptă atât timp cât mai sunt şanse matematice la câştigarea titlului. În orice caz, "Fiara" consideră că echipa lui nu îşi permite nici un pas greşit în partida de luni, cu Internaţional Curtea de Argeş.
"Nu văd de ce să nu ne mai gândim la titlu atâta timp cât mai sunt şanse matematice. Doar Clujul poate pierde titlul, chiar dacă distanţa faţă de ei este destul de mare. Dacă CFR nu va avea o evoluţie tocmai bună pe finalul de campionat şi, prin jocul rezultatelor, noi vom reuşi să acumulăm puncte, nu văd de ce să nu ducem lupta până la capăt?, precizat sâmbătă Lăcătuş, potrivit Mediafax.
Lăcătuş se mulţumeşte, totuşi, şi cu locul al doilea, ocupat momentan de Steaua. A doua poziţie în clasament ar asigura un loc în turul III preliminar pentru Liga Campionilor.
"Ar fi bine şi locul doi, ca să vadă jucătorii ce înseamnă Liga Campionilor. Este ceva cu totul deosebit şi sper ca ei să fi înţeles că această performanţă nu se poate face decât prin foarte multă muncă. Acolo se joacă la cu totul un alt nivel la care poţi să te afirmi şi să-ţi faci un nume", a spus antrenorul echipei moldave.
"Trebuie ca jucătorii mei să dea totul pe teren pentru a recupera punctele pierdute acasă, cu Universitatea Craiova, având în vedere că ne apropiem de finalul campionatului şi acum orice punct e foarte important. Dacă vrem performanţă şi să ne bucurăm de un loc cât mai bun la final, meciul cu Internaţional poate fi un punct de plecare. Ne este necesară victoria pentru că ne-ar aduce linişte şi am putea spera în continuare la un loc pe podium, chiar şi de Liga Campionilor?, a încheiat Lăcătuş.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close