Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga a II-a. Arbitrul Bocăneală, bătut de jucătorii Cetăţii Suceava, după meciul cu Ceahlăul (VIDEO)

Liga a II-a. Arbitrul Bocăneală, bătut de jucătorii Cetăţii Suceava, după meciul cu Ceahlăul (VIDEO)

Liga a II-a. Arbitrul Bocăneală, bătut de jucătorii Cetăţii Suceava, după meciul cu Ceahlăul (VIDEO)
29 Oct 2008   •   18:57

Meci cu cântec între formaţiile Cetate Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ, contând pentru etapa a 12-a a Ligii I. Oaspeţii s-au impus cu 1-0, după un penalty controversat dictat de arbitrul Marius Bocăneală, iar jucătorii suceveni nu l-au iertat pe ?central?. La sfârşitul partidei, Bocăneală a fost bătut de jucătorii gazdă, atât lui cât şi asistenţilor Cătălin Savu şi Cătălin Teodor fiindu-le reproşat maniera tendenţioasă de arbitraj.
Conflictul a debutat în minutul 40 al partidei, când jucătorul Martin de la Cetate Suceava a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe. Acesta l-a îmbrâncit pe arbitru, iar fotbaliştii celor două echipe au fost foarte aproape de a se lua la bătaie. Apoi, pe finalul partidei, centralul a mai eliminat un sucevean, Celpan, tot pentru cumul de cartonaşe galbene.
Adevăratele probleme au apărut însă în minutele de prelungire. Deşi meciul a fost prelungit cu şase minute, el a continuat după expirarea acestora şi în minutul 90+7 Bocăneală a acordat penalty pentru nemţeni, moment în care jucătorii celor două formaţii au început să se îmbrâncească.

Penalty-ul nu a putut fi executat până în minutul 90+15, deoarece toate baloanele fuseseră ascunse de către copiii de mingi. În momentul în care s-a făcut rost de o minge, unul dintre jucătorii formaţiei gazdă a şutat-o în tribune. În cele din urmă, Cebotaru a transformat lovitura de la 11 metri, iar imediat după aceasta, arbitrul a fost culcat la pământ şi bătut de jucătorii formaţiei gazdă. A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, care au calmat spiritele şi l-au luat pe centralul Bocăneală din mijlocul jucătorilor şi l-au dus la cabine.
Alte rezultate înregistrate în meciurile din etapa a 12-a a Ligii a II-a:
Seria I
FC Snagov - Delta Tulcea 3-1
Cetate Suceava - Ceahlăul 0-1
Prefab Modelu - Ştiinta Bacău 1-0
CS Buftea - Dinamo II 1-2
Progresul - CSM Ploieşti 0-1
Sportul - Concordia Chiajna 0-1
FCM Bacău - Petrolul 0-1
FC Botoşani a stat, după retragerea echipei Forex din campionat.
Clasament
1. Ceahlăul Piatra Neamţ 25p
2. CSM Ploieşti 24p
3. Progresul Bucureşti 21p
Seria a II-a
U Cluj - FC Târgovişte 0-0
Liberty - FCM Tg. Mureş 0-0
Curtea de Argeş - Minerul Lupeni 0-2
ACU Arad - Dacia Mioveni 3-3
Alba Iulia - CFR Timişoara 3-0
FC Drobeta - Arieşul Turda 1-0
Mureşul Deva - Jiul Petroşani 2-1
Câmpia Turzii - FC Bihor 1-2
UTA - Rm. Vâlcea 0-0
Clasament
1. FCM Tg. Mureş 21p
2. Apulum Alba-Iulia 21p
3. UTA 21p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ceahlaul Piatra Neamt
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close