Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Linişte la Cluj. Conceicao: "Nu poţi câştiga toate meciurile". Cehii, fericiţi pentru "supervictorie"

Linişte la Cluj. Conceicao: "Nu poţi câştiga toate meciurile". Cehii, fericiţi pentru "supervictorie"

Linişte la Cluj. Conceicao: "Nu poţi câştiga toate meciurile". Cehii, fericiţi pentru "supervictorie"
Sursa foto: toni conceicao
06 Noi 2009   •   14:11

CFR Cluj a suferit a treia înfrângere consecutivă în grupa K a Europa League şi a pierdut aproape orice şansă de a se califica în primăvara europeană. Cu toate acestea, situaţia nu îl îngrijorează pe antrenorul contestat joi de fani, Toni Conceicao. Portughezul consideră că este normal ca o echipă să mai şi piardă, şi nu se simte vinovat că nu şi-a putut opri jucătorii de la a se arunca în atac în minutele de prelungiri, susţinând că pur şi simplu nu a putut. Cehii, în schimb, au fost pe deplin mulţumiţi de victorie.
"Înţeleg reacţia suporterilor, care mi-au cerut demisia, se întâmplă astfel de lucruri în fotbal, nu poţi câştiga toate meciurile. Echipa a avut forţa să revină de la scorul de 0-2 şi asta mă mulţumeşte. Este greu să-i controlezi când eşti în nouă oameni, de aceea nu s-au retras aşa cum ar fi trebuit, după ce am egalat. Cred că meciul s-a pierdut la scorul de 2-2, pentru că aveam momente foarte bune şi aveam şi posibilitatea să înscriem golul trei. Realist vorbind, este foarte dificil să ne calificăm, dar ne vom bate pentru locul 2 în grupă", a precizat optimistul antrenor a echipei clujene, pentru Mediafax.
Conducerea clubului a anunţat că nu va lua măsuri la cald, Iuliu Mureşan aşteptând să vadă cum se va descurca echipa în primul meci din campionat, cu Astra, înainte de a lua o decizie în privinţa antrenorului.
"Este foarte greu să luăm măsuri până duminică faţă de acest rezultat, nu ne fac bine speculaţiile despre demiterea antrenorului. Am vorbit în timpul meciului cu finanţatorul Arpad Paszkany şi ştim foarte bine ce avem de făcut. După meciul cu Astra, care sper să însemne o revanşă a jucătorilor după această înfrângere, vom avea la dispoziţie două săptămâni pentru a lua măsurile necesare, iar, apoi, în pauza de iarnă vom vedea ce mai putem repara. Speram ca băieţii să se aşeze pe două linii după ce am egalat, dar ei au atacat. Toată lumea este vinovată pentru aceastã înfrângere", a declarat preşedintele clubului, Iuliu Mureşan.
Presa de la Praga jubilează
Victoria obţinută de Sparta în minutul 90+5 al meciului de la Cluj-Napoca i-a făcut pe cehi să mulţumească cerului pentru cele trei puncte. Cehii au condus aproape tot meciul, dar s-au văzut egalaţi în minutul 90 prin golul lui Dubarbier. Golul din ultima secundă al lui Wilfried n-a rămas fără ecou la Praga.
"Gazdele au crescut presiunea spre final, egalând în nouă oameni. Părea că Sparta s-a predat, dar Wilfried a decis câştigătoarea în minutul 90+5.", a notat publicaţia Sport.
Alte titluri ale presei cehe au sunat în felul următor: "Wilfried salvează victoria într-un meci nebun iar Sparta cucereşte trei puncte preţioase", "Sparta îşi asigură victoria după o partidă turbată, palpitantă spre final. Victorie contra a nouă oameni", sau "Sparta cucereşte Clujul în prelungiri şi e aproape de calificare".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Iuliu Muresan europa league
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close