Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lobonț va juca mai mult ca sigur în Italia. Cu Matache în poartă, Dinamo pierde cu Astra, scor 2-4

Lobonț va juca mai mult ca sigur în Italia. Cu Matache în poartă, Dinamo pierde cu Astra, scor 2-4

Lobonț va juca mai mult ca sigur în Italia. Cu Matache în poartă, Dinamo pierde cu Astra, scor 2-4
04 Iul 2009   •   18:54

Bogdan Lobonţ nu se mai întoarce la Dinamo în această vară. El ar putea semna în august un contract cu AS Roma, care îi va aduce 2,5 milioane de euro în conturi lui Cristi Borcea, susţine Click.

Victor Becali s-a limitat să declare că portarul naţionalei se va transfera în Serie A, fără să dea însă numele echipei pentru care va apăra Lobonț, scrie Gazeta Sporturilor. ?Lobonţ va semna în august cu o echipă din Italia. Transferul se face sigur?, a spus agentul lui Bogdan Lobonţ, Victor Becali.

Dinamoviştii au mai multe soluţii pentru postul de portar după plecarea lui Bogdan Lobonţ. ?Câinii? s-au înţeles zilele trecute cu Cristi Munteanu, care a revenit pentru a cincea oară în Ştefan cel Mare. Dolha şi Matache sunt şi ei în cărţi pentru poarta lui Dinamo, mai scrie GSp.ro

Cel din urmă nu pare însă o soluție prea bună pentru pretențiile din Ștefan cel Mare, în condițiile în care în primul amical al verii susținut de Dinamo a încasat patru goluri. Dinamo a pierdut cu 2-4 partida disputată cu Astra Ploiești. Au marcat: Zicu (25), Dănciulescu (65 ? pen.) / Ciobanu (31 ? pen., 56, 70 ), Al. Stan (35).

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Lobont Dinamo Bucuresti
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close