Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lobonţ, împrumutat la AS Roma: Sper ca suporterii dinamovişti să înţeleagă că e o oportunitate pentru mine

Lobonţ, împrumutat la AS Roma: Sper ca suporterii dinamovişti să înţeleagă că e o oportunitate pentru mine

Lobonţ, împrumutat la AS Roma: Sper ca suporterii dinamovişti să înţeleagă că e o oportunitate pentru mine
31 Aug 2009   •   20:32


Bogdan Lobonţ revine în Serie A şi va fi coleg cu Francesco Totti şi Daniele De Rossi, după ce Dinamo a acceptat împrumutul portarului la AS Roma pentru un sezon. Mutarea a fost perfectată cu mai puţin de 12 ore înainte de finalul perioadei de transferuri.

Lobonţ a mai evoluat la Fiorentina în perioada 2005-2006 şi le-a cerut fanilor dinamovişti, prin intermediul blogului său personal, să îl înţeleagă pentru că a părăsit Dinamo. "AS Roma reprezintă o oportunitate pe care nu ştiu dacă o mai întâlneşti în viaţă, mai ales când te apropii de 32 de ani. În acest moment, Roma este destinaţia ideală pentru mine, deoarece aici îmi fac recuperarea şi medicii ştiu exact ce am de facut pentru a reveni cât mai repede pe gazon", a declarat Lobonţ.

"Tuturor dinamoviştilor le doresc un parcurs victorios în grupele Europa League, în campionat, în Cupa Romaniei, în toate competiţiile. Am petrecut clipe extraordinare în Ştefan cel Mare, am jucat cu inima pentru Dinamo şi sper ca toţi suporterii să înţeleagă că nu te întâlneşti în fiecare zi cu un transfer la AS Roma", a mai spus Lobonţ.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Lobont Dinamo Bucuresti AS Roma
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close