Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură de teatru la CFR Cluj! Neluțu Varga încearcă să vândă clubul unor investitori francezi

Lovitură de teatru la CFR Cluj! Neluțu Varga încearcă să vândă clubul unor investitori francezi

Lovitură de teatru la CFR Cluj! Neluțu Varga încearcă să vândă clubul unor investitori francezi
19 Oct 2018   •   22:58

Reîntoarcerea lui Marian Copilu la șefia clubului CFR Cluj întârzie și multă lume s-a întrebat de ce, mai ales că totul părea destul de limpede în urmă cu o săptămână. Din sursele Digi Sport, Neluțu Varga, finanțatorul echipei, a fost plecat zilele trecute în Franța, acolo unde se pare că a încearcat să negocieze vânzarea pachetului majoritar de la CFR Cluj. Este vorba despre cele 62 de procente din acțiuni. Sigur, în acte este trecut drept acționar Marian Băgăcean, numai că de fapt Varga este cel care ia toate deciziile. Mai mult, Varga pare tentat să vândă chiar întregul pachet de acțiuni sau dacă nu măcar o parte, sigur totul și în funcția de suma primită, scrie digisport.ro.

Corespondentul Digi Sport Marius Tuhuț a dezvăluit că în urmă cu o lună niște oameni de afaceri din Franța au venit în mod special la Cluj, pentru a se interesa la fața locului de situația exactă a clubului campion. Oamenii de afaceri din Hexagon s-au interesat de situația financiară a clubului, de toate actele, de contracte, vizita de atunci fiind ținută sub secret.

Poate acesta este de fapt motivul real pentru care s-a tot amânat revenirea lui Marian Copilu ca manager general la CFR Cluj.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close