Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LPF îi face pe plac lui Gigi. Steaua va juca derby-ul cu Rapid şi încă un meci cu porţile închise

LPF îi face pe plac lui Gigi. Steaua va juca derby-ul cu Rapid şi încă un meci cu porţile închise

LPF îi face pe plac lui Gigi. Steaua va juca derby-ul cu Rapid şi încă un meci cu porţile închise
07 Oct 2009   •   16:45

În urma incidentelor de la partida cu Gloria Bistriţa, când fanii roş-albaştrilor l-au înjurat pe tot parcursul meciului pe finanţatorul Gigi Becali, Comisia de Disciplină a LPF a decis să suspende pentru două etape terenul clubului Steaua.

Steaua va juca astfel cu porţile închise partidele cu Rapid, din etapa a 11-a, şi cu Unirea Alba Iulia, din etapa a 13-a, şi va plăti o penalitate financiară de 40.000 de lei. "Îmi pare rău pentru adevăraţii suporteri ai Stelei, cei care plâng şi suferă după meciurile echipei. Era cel mai important meci pentru noi, cel în care ne puneam toate speranţele că vom avea 20.000 de fani adevăraţi care ne vor împinge spre victorie. Rapid e o forţă acum! Va fi foarte greu cu porţile închise, dar vedeţi că ăia care m-au înjurat au făcut cel mai mare rău Stelei", a spus Gigi Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

Conform ProSport, Dinamo a fost şi ea sancţionată, pentru incidentele de la Dinamo - Pandurii şi va juca fără spectatori meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a 11-a. "Clubul dinamovist a fost sancţionat cu un joc fără spectatori şi 20.000 de lei penalitate. Diferenţa dintre sancţiunile celor două cluburi este legată de faptul că la Steaua s-au afişat şi bannere. Conform articolului 82, clubul gazdă răspunde de comportamentul necorespunzător al spectatorilor. Conform Regulamentului Disciplinar, cele două cluburi nu au dreptul la apel", a declarat Ion Neagu, preşedintele Comisiei de Disciplină.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close