Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lucescu jr. motivat de o poveste din copilărie: I-am promis tatălui meu că voi învinge Ungaria cu 7-0

Lucescu jr. motivat de o poveste din copilărie: I-am promis tatălui meu că voi învinge Ungaria cu 7-0

Lucescu jr. motivat de o poveste din copilărie: I-am promis tatălui meu că voi învinge Ungaria cu 7-0
11 Aug 2009   •   23:54


Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României şi-a adus aminte, marţi, cu ocazia unei conferinţe de presă, de o promisiune pe care i-a făcut-o tatălui său în copilărie: aceea de a învinge Ungaria cu scorul de 7-0. Deşi recunoaşte că acest lucru este imposibil în condiţiile actuale, Răzvan Lucescu a declarat că povestea din copilărie îl motivează.

?În 1972 aveam 4 ani şi îmi aduc aminte că tatăl meu a venit foarte trist acasă, după ce România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European, în urma unui baraj cu Ungaria. A fost 1-1 la Budapesta, 2-2 la Bucureşti şi 1-2 la Belgrad. I-am promis atunci că mă voi face mare şi voi bate Ungaria cu 7-0. Nu va fi 7-0 miercuri, dar e o poveste din copilărie care mă motivează şi mai tare în aceste momente?, a spus Răzvan Lucescu.

Lucescu s-a înarmat pentru acest amical cu ?jucători de valoare, cu experienţă foarte mare, cu evoluţii bine în primele etape şi în cupele europene?, în dorinţa de a obţine un rezultat bun. ?Este un test util pentru ambele echipe. Fiecare echipă vrea să iasă învingătoare. Suntem în uşor dezavantaj faţă de Ungaria, care este o echipă mai omogenă, dar asta face testul şi mai util, pentru că va trebui să compensăm printr-o determinare totală şi o foarte bună organizare?, a mai declarat selecţionerul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close