Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lucescu: Nu am motive să plec, trebuie să căutăm jucători, să construim

Lucescu: Nu am motive să plec, trebuie să căutăm jucători, să construim

Lucescu: Nu am motive să plec, trebuie să căutăm jucători, să construim
Sursa foto: razvan lucescu
12 Sep 2009   •   11:18

Ţinta a numeroase atacuri după numai patru meciuri la naţională, Răzvan Lucescu a ieşit din nou în public, după ce s-a izolat timp de o zi, la încheierea partidei cu Austria. Lipsa acestuia a însemnat şi un moment ideal pentru noi atacuri din partea adversarilor, care nu încetaseră să arunce săgeţi spre Lucescu de la instalarea acestuia în funcţie.
Oricum, selecţionerul declara că nu are motive să plece: ?aş fi un om slab dacă aş demisiona?, aprecia acesta, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.
El declara că regretă că nu a învins Austria. ?A fost prea multă precipitare în jocul nostru. N-am avut linişte, luciditate, s-a greşit la gol. Plus că meciul s-a jucat pe un fond de polemică. Nu mai spun că mi-au lipsit Tănase, Dănciulescu, Apostol şi Mutu. Nu avem 100 de jucători, cum are Franţa. La noi se simte când lipsesc patru-cinci jucători?.
Din această cauză şi arăta că ?acum se mişcă ceva la lot. Trebuie să şi căutăm jucători, să construim pe fond de rezultate bune. Iar rezultate avem?. El explica că ?România este neînvinsă cu mine pe bancă. Patru rezultate fără înfrângere. Toţi care au pornit la naţională au avut cel puţin o înfrângere în primele meciuri?.
El consideră că taberele formate de susţinători sau adversari ai săi va îndepărta lumea de stadion.
?Dacă vom continua aşa, vom îndepărta lumea de la stadion, sunt sătul de atâtea scandaluri. Şi voi, de ce să mă criticaţi? Sunt şi eu la început, dar cred că ştiu ce trebuie să fac. Eram pregătit să suport polemica şi criticile, dacă pierdeam. Dar aşa? Înaintea şi după meciul cu Franţa am avut parte de o atmosferă ostilă, deşi am obţinut un rezultat care a intrat în istoria fotbalului românesc. Sunt, în total, numai şase rezultate încheiate fără înfrângere, în deplasare, contra marilor formaţii ale lumii de către naţională: la Florenţa, cu Italia, de două ori cu Anglia, la Londra, contra Franţei, pe vremea lui Anghel Iordănescu şi în aceste preliminarii, şi cu Olanda, în campania trecută?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Razvan Lucescu echipa nationala
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close