Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lukas Podolski şi FC Koln au învins FC Timişoara cu 2-0 într-un meci amical din Austria

Lukas Podolski şi FC Koln au învins FC Timişoara cu 2-0 într-un meci amical din Austria

Lukas Podolski şi FC Koln au învins FC Timişoara cu 2-0 într-un meci amical din Austria
Sursa foto: lukas podolski
20 Iul 2009   •   23:37

Formaţia fanion a Banatului a pierdut primul meci de după aflarea adversarului din Turul III preliminar al Ligii Campionilor, în cantonamentul din Austria. FC Timişoara a fost învinsă de formaţia germană FC Koln cu scorul de 2-0, luni, cu câte un gol primit în fiecare repriză. Trebuie notat că Ioan Sabău nu a folosit în acest meci mulţi dintre titularii de drept, nici măcar din postura de rezerve.
FC Koln, formaţie care l-a "repatriat" pe Lukas Podolski de la Bayern Munchen în acestă vară şi care tocmai a realizat transferul lui Maniche, s-a impus într-o manieră clară în disputa cu bănăţenii. Podolski a fost cel care a semănat pericol în careul lui Taborda, reuşind să înscrie prima oară în minutul 19, de la marginea careului mare. "Poldi" a recidiva în minutul 57, când a înscris iar din centrul careului şi a stabilit scorul final.
Taborda - Bădoi, Scutaru, Brezinsky, Latovlevici - S. Stancu, Borbely, Vrsici, Maxim - Cl. Ionescu, Magera. Rezerve folosite: Popa, Coblis, Mera, Luchin, Cojocnean şi Chiţu, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Timisoara
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close