Antena 3 Sport Fotbal intern Lupescu surprinde: CCA ar trebui condusă de un străin, românii nu au credibilitate

Lupescu surprinde: CCA ar trebui condusă de un străin, românii nu au credibilitate

25 Apr 2009   •   17:15
Lupescu surprinde: CCA ar trebui condusă de un străin, românii nu au credibilitate
Sursa foto: ionut lupescu

Ipoteză interesantă lansată de directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu. "Kaiserul" consideră că orice român ar fi numit la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor nu ar beneficia de încredere după recentul scandal de corupţie din fotbal, singura soluţie fiind ca noul preşedinte al arbitrilor să fie un străin.
"Cred că cea mai bună soluţie acum este un conducător străin la CCA, pentru că oricine ar veni din România, nu are credibilitate. Numai Comitetul Executiv poate decide acest lucru", a declarat pentru sport.ro Lupescu.
Oficialul federal deplânge imaginea pe care o are în acest moment FRF, dar spune că forul fotbalistic autohton va face tot ce i se cere din partea autorităţilor.
"Este o pată urâtă pentru arbitrajul românesc şi acest scandal a afectat şi Federaţia. Noi nu putem decît să punem la dispoziţie tot ce ne cer autorităţile statului. Eu am fost mandalat de Comitetul Executiv să fac delegările. Mi-am asumat responsabilitatea pentru ceea ce am făcut în campionatul trecut. La sferturile Cupei României domnul Chivorchian m-a sunat pentru că se temea de arbitrajul lui Balaj. Din păcate, mai sînt unii conducători de cluburi care aşteaptă să vadă arbitrii cu sufletul la gură.", a încheiat Lupescu potrivit sursei citate.
În acest moment, CCA nu are un preşedinte, după ce, întâi, Gheorghe Constantin a fost reţinut şi apoi arestat, Marcel Lică, adjunctul său, i-a predat prerogativele lui Nicolae Grigorescu, iar acesta din urmă a renunţat şi el la responsabilităţile acestei funcţii, spunând că singura soluţie pentru a scoate arbitrajul românesc din criză este să se numească un nou şef permanent la CCA.
Antena3.ro

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close