Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mahala: Giovanni Becali a jignit şi scuipat un moderator TV si va avea interdictii pe aparitii televizate

Mahala: Giovanni Becali a jignit şi scuipat un moderator TV si va avea interdictii pe aparitii televizate

Mahala: Giovanni Becali a jignit şi scuipat un moderator TV si va avea interdictii pe aparitii televizate
Sursa foto: becali ioan
14 Feb 2009   •   21:35

Fostul agent FIFA, Giovanni Becali, a avut la Sport.ro o ieşire de mahala. Invitat de realizatorul emisiunii "Informaţia", Emanuel Terzian, Becali s-a arătat deranjat de întrebările jurnalistului și a plecat din emisiune după ce l-a jignit pe moderator.
În plus, pentru a puncta superioritatea sa intelectuală, după ce l-a calificat pe Terzian ca fiind ?prost, fraier și bagabont?, Becali l-a și scuipat.
Invitatul recalcitrant s-a arătat deranjat de întrebările referitoare la transferurile fotbaliștilor, dosare anchetate de DNA.
Grupul Media Pro a anunțat că fostul agent Ioan Becali, inculpat in dosarul transferurilor, nu va mai apărea în nicio emisiune televizată din grupul în cauză.
?Te dai atât de deștept că te caci pe tine de deștept ce ești. Te caci pe tine bă prostule. Ești un prost, ești un prost ce n-am văzut de când sunt. Că d-aia te ia toți la ?.. și Gigi și Borcea, că esti un prost care vrei să te dai deștept. Te dai mai deștept decât procurorii. Și atunci ești un fraier, ești un bagabont? Că ești un fraier, dă-te dracu de prost d-aici.?, a urlat Becali înainte de a arunca cu microfonul în prezentator. În pauza publicitară, Becali s-a întros din drum a mai înjurat și nu a plecat până nu l-a scuipat pe Emanuel Terzian.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close