Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Manchester City a anunţat oficial transferul lui Costel Pantilimon

Manchester City a anunţat oficial transferul lui Costel Pantilimon

Manchester City a anunţat oficial transferul lui Costel Pantilimon
de M.T.    |    05 Aug 2011   •   15:53

Transferul lui Costel Pantilimon la Manchester City a devenit oficial, după ce clubul englez a anunţat pe site-ul său că goalkeeperul român a semnat contractul cu echipa antrenată de italianul Roberto Mancini.

Costel Pantilimon este cel de-al patrulea transfer făcut de City în această vară. Portarul de 24 de ani vine de la Poli Timişoara şi fi rezerva lui Joe Hart, după ce Shay Given a semnat cu Aston Villa. După ce a reprezentat România la toate categoriile de tineret, Pantilimon a debutat în naţionala mare în 2008 şi a atras interesul unor cluburi precum Arsenal sau Inter Milano înainte de a semna pentru City”, scrie pe site-ul oficial al câştigătoarei Cupei Angliei.

Anunţul celor de la Manchester City pune astfel capăt speculaţiilor apărute vineri în Gazzetta dello Sport, cotidianul italian susţinând că portarul de 24 de ani ar fi ajuns la un acord cu Udinese, echipă care l-a monitorizat în ultima vreme.

Conform Gazetei Sporturilor, Poli Timişoara va primi 2,5 milioane de euro în schimbul lui Costel Pantilimon, venit pe Bega pentru numai 50.000 de euro de la Aerostar Bacău, în 2006.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close