Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marian Iancu aşteaptă ca Gheorghe Constantin să vorbească: "Ar sări în aer fotbalul românesc"

Marian Iancu aşteaptă ca Gheorghe Constantin să vorbească: "Ar sări în aer fotbalul românesc"

Marian Iancu aşteaptă ca Gheorghe Constantin să vorbească: "Ar sări în aer fotbalul românesc"
Sursa foto: marian iancu
15 Apr 2009   •   13:27

Patronul clubului FC Timişoara, Marian Iancu, vede cu ochi buni faptul că fostul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor se află în arest preventiv. Aflat în plin război cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal, patronul echipei de pe Bega crede că arestarea lui Gheorghe Constantin l-ar face pe acesta să povestească multe lucruri pe care le cunoaşte autorităţilor, fapt ce ar face să cadă multe capete în fotbalul românesc.
"Nu ştiu ce o să facă Constantin, dar dacă el ar spune lucrurilor pe nume ar sări tot fotbalul românesc în aer. Eu de foarte multe ori am avut scandaluri cu preşedintele CCA, dar niciodată nu a fost insensibil, a analizat să nu iasă catastrofă.", a declarat preşedintele CA al Timişoarei la sportfm.
Marian Iancu este mulţumit de arbitrajul de care a avut parte echipa sa în meciul pe care l-a câştigat în compania Universităţii Craiova. Acest lucru se datorează, spune Iancu, faptului că a fost delegat la acest meci Alexandru Tudor.
"Trebuia să mă arbitreze "Bricheta" la meciul cu Universitatea Craiova şi am luat foc. M-a arbitrat Alexandru Tudor, totul a fost OK. Dacă ne arbitra "Bricheta" sărea toată lumea în aer. Ori cedam eu, ori ceda Mititelu. Niciodată nu m-am simţit obligat să-i dau ceva, mie personal mi-a acceptat toate măscărerile şi întotdeauna m-a ajutat pentru a nu face scandal. Numai dacă eşti disperat poţi fi în stare să dai bani pentru a câştiga.", a încheiat Iancu pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close